2015. július 9., csütörtök

Hova tűntek a normális Férfiak?

2014.05.04. 16:07
Huffnágel Pista 


Forrás: Huffnagel.blog.hu


Ezzel a kérdéssel szinte minden héten telenyavalyogja az internetet egy­egy naiv bloggerina. Most épp ott tart a hiszti, hogy már a lányoknak kell a szórakozóhelyeken kezdeményezni az ismerkedést. Kizökkent a világ, a Férfiak már nem úgy Férfiak, ahogy azt eddig a nők megszokhatták tőlünk.

A modern Férfi bolond lenne elkötelezni magát egy hosszútávú kapcsolatban. Hallani sem akarnak arról, hogy egy nő mellett megállapodjanak. A családalapítást az okosabbja kitolja a harmincas, negyvenes éveire, ha akarnak még egyáltalán családot, vagy utódokat. 
Az elmúlt évtizedekben a nők annyit küzdöttek az egyenjogúságukért, a nemi szerepek "fejlődéséért", hogy a Férfiaknak elegelett belőlük. Hiszitek vagy sem, a feminizmust okolhatjátok egyedül azért, hogy nem találtok magatoknak egy "normális" Férfit sem.


A feministák lerombolták a család intézményét
Az elmúlt évtizedekben megfigyelhettük a feministák előretörését, az internet még hozzá is segítette őket, hogy a rendkívül káros ideológiájukat elterjeszthessék. Egy átlagos napon 2­3 Férfiellenes cikk jelenik meg, legutóbb például megtudhattuk, hogy a kísérleti egerek félnek a Férfi kutatóktól. Reméljük, az lesz a hatása, hogy innentől majd csak nőket engednek be a laboratóriumokba. Köszi, feminizmus!
Korábban a család vezetője, a családfő a Férfi volt, a nők pedig a háztartást vezették. Aztán jöttek a feministák, és pár év alatt meggyőzték a nőket arról, hogy ők simán megbirkóznak ezzel a feladattal egyedül is, nincs szükség a Férfira. Elhitették velük, hogy a karrierjük fontosabb, mint a család, a szülni meg majd ráérnek negyven felett, természetesen egyedülálló anyukaként, mert a Férfi amúgy is csak egy bántalmazó, akit jobb lesz minél távolabb tartani a gyerektől.

Mára már a negyvenes éveiket tapossák azok a Férfiak, akiket a családi pótlék 1966­os bevezetése után az anyjuk egyedül, apa nélkül nevelt fel. Ezek a Férfiak látták, ahogy az anyjuk elszakítja őket az édesapjuktól, ahogy kiebrudalják az apjukat a közös lakásból, ahogy tartásdíj fizetésére kényszerítették őket és ezt bizony egy életen át sem fogják elfelejteni. Ahogy múlik az idő, egyre több ilyen Férfit fogunk környezetünkben találni. A ma pedig nője pont ezektől a Férfiaktól várja el, hogy lelkesedjenek a házasság vagy egy közös gyerek gondolatáért.  


A nők a kedves seggfejért bolondulnak 
A feminista gondolkodást magukévá tevő nők olyan Férfit szeretnének, aki nem létezik. Ők nem kérnek a rendes fickókból, mert az túl unalmas nekik. Inkább valami olyasmit szeretnének, aki ha kell seggfej velük, megalázza őket, hogy meglegyen az izgalom, de azért jófej is tud lenni, ha a nőnek épp arra van szüksége.
A modern Férfi azonban egy percig sem akar egy jófej lúzer lenni, akit messziről elkerülnek a nők. Ahogy egy nő nem tud félig teherbe esni, úgy nem létezik a jófej/seggfej hibrid Férfi sem. A modern Férfi, ha nőt akar, akkor jól teszi, ha seggfej lesz. Hamar megtanulják, hogy csak akkor ragaszkodnak hozzájuk. 

Mivel a mai nők a harmincas éveiket a bulikával, pasizással töltik, így a modern Férfinek jut elég punci is tartós kapcsolat nélkül is. Ez pedig csak még nagyobb seggfejet csinál belőlük. Amikor a feministák azt hangoztatják, hogy ők a nők érdekében lépnek fel, akkor tulajdonképpen a nők érdekei ellen küzdenek. 

A Szürke 50 árnyalata és a Szex és New York a promiszkuitást dicsőítik 
Ha megnézzük, mi formálta a nők tudatát az elmúlt évtizedekben, akkor mi ezt a két jelenséget tartjuk említésre méltónak. A Szürke 50 árnyalata és az annak nyomán felbukkanó többi könyv mind azt tanította a nőknek, hogy legyenek nyugodtan szajhák, merüljenek el a szexualitás örömeiben, miközben a hagyományos női értékekről (háztartás vezetése, gyereknevelés, a család összetartása) egy szó sem esik bennük. A Szex és New York sorozatot világszerte bemutatták, egy egész generáció gondolkodását befolyásolva. Az üzenet az volt, hogy a nők maradjanak idős korukig szinglik, a végén majd mindenkire vár az álomesküvő, természetesen álompasival. Nem kell megtanulniuk főzni, a házimunkát bízzák a takarítőnőre, a házias nő eszményét pedig egy mozdulattal hajítsák ki az ablakon. 
Jobb ha kétszer is szemügyre vesszük a képet :)

Záró gondolatok 
Amíg a nők nem ismerik fel, hogy mit művelt velük a feminizmus, addig nem is fog változni a helyzet. Mert a feminizmus egy alattomos járvány, ami megmérgezi a nők tudatát. Ha egy nő egyszer magáévá tette azt, amit a feministák állítanak, soha többet nem lesz alkalmas társnak, feleségnek vagy anyának. A feminizmus egy nem gyógyítható betegség. Az a nő, aki egyszer elhitte, hogy ér annyit, mint egy Férfi, azt jobb minden Férfinak messzire elkerülni. Mi itt a Huffnágel Életmód Magazin szerkesztőségében gyakorta viccelünk azzal, hogy a mai nőket egytől egyig kényszervágni kellene, ahogy felszámolják a sertéstelepen is az állományt, ha az egy sertéspestis miatt fogyasztásra alkalmatlanná vált.

A nők azonban nem haszonállatok, ha már nem alkalmasak társnak, feleségnek vagy anyának, három dologra még így is kiválóan megfelelnek: könnyen helyettesíthető munkaerőnek, könnyen befolyásolható választópolgárnak és mint adófizető állampolgárok. 
Járjatok csak egyetemre, aztán dolgozzatok, fizessetek adót, de közben ne siránkozzatok azon, hogy hol vannak a normálispasik. Mi hálásak vagyunk a feministáknak, hogy végre nem kell annyit kuncsorognunk a puncitokért, elvagyunk az egyéjszakás kalandokkal. Ha ti nem tartjátok magatok ennél többre, miért kellene nekünk meglátnunk bennetek a leendő gyermekeink anyját? És igen, mostantól Ti kezdeményeztek.

PS: Boldog Anyák napját! Ha az Ön ismerősei között is akad feminizmussal fertőzött agyú nő, akkor mire vár? Küldje el neki azonnal, talán még nem késő!

Ha tudni szeretné, hova vannak közelében normális Férfiak, kattintson IDE! 


A cikk nem saját!
Forrás: Huffnagel.blog.hu

Amennyiben érdekesnek találtad a posztot, nyomjál bátran egy LIKE­ot, mert fontos nekünk a visszajelzésed.

1 megjegyzés:

  1. Szeretnék köszönetet mondani a wiccan Duma nagy segítségéért. A lányom mélyen a kábítószer-függőségbe került, kipróbáltam a rehabilitációt és mindent, hogy abbahagyja, de semmi sem működött, sokat sírtam az egész helyzet miatt, mert úgy éreztem, anyaként kudarcot vallottam. De mindez megváltozott, miután találtam egy megjegyzést az interneten arról, hogy a Wiccan Duma segít az embereken. Boldog vagyok, hogy a lányom megszabadult a drogfüggőségtől a Wiccan Duma segítségével, köszönöm Wiccan Duma az erős varázslatait. A nézőknek nem ismerem a helyzetét, de biztosíthatom, hogy segítséget kaphat a függőség megállításához. , állítsa le a megszállottságot, állítsa le a depressziót, hagyja abba a visszaélést.
    1) Szerelmi varázslatok
    2) Elveszett szerelmi varázslatok
    3) Válási varázslatok
    4) Házassági varázslatok
    5) Szerelem kötő varázslatok.
    6) Elválasztó varázslatok
    7) Száműzd el a volt szeretőt
    8.) Szeretnél előléptetni.
    9) lottó nyerő varázslatok
    10) Ha meg akarja elégíteni szeretőjét
    Forduljon ehhez a nagyszerű emberhez, ha bármilyen problémája van a végleges megoldás érdekében. E-mail: whitemagictemple@gmail.com
    WhatsApp: +2348155926512

    VálaszTörlés