2015. június 10., szerda

Első saját cikk - Mit jelent számomra a MGTOW?


Írta: Hufnágel Peti

A következő cikket csak olyanoknak ajánlom, akik elég érettek ahhoz, hogy elfogadják mások a véleményét, álláspontját!
Nem ok vagy tapasztalat nélkül írom a következő sorokat, nagy ismerősi körben tájékozódtam mások állásfoglalásáról is a témáról!
Nőknek a cikket nem ajánlom!


A mgtow nem nevezhető mozgalomnak, hanem inkább egy gondolkodásmód, egy filozófia, amely rengeteg számonkra káros tényezőtől megszabadít.
A mgtow férfi anyagilag sokkal kedvezőbb helyzetben van, mint kék pirulás társai, hiszen a nő tartás még fiatalkorban is eléggé megterhelő egy olyan
egyénnek, aki nem jómódú családból származik. Az egyént érő stressz felének búcsút mondhat, hiszen a MGTOW az értelmezésem szerint nem csak
a nőkkel való kapcsolat megtagadásán, a férfi önálló - nőktől teljesen független-  életmód-szabályok összességén alapul, hanem szellemi edzettség a
célja. A szellemi edzettség alatt értem például: szokatlan és/vagy váratlan problémák gyors kezelése, reakció pszichológia, viselkedési szabályok.

Részletesebben kivesézném a MGTOW szintjeit:

0. szint - A kék pirulás szint
Ezen a szinten általában fiatalabb, naív, párkapcsolati-csalódások nélküli  illetve az előző generációk férfiai tartoznak ide. 
Ők is minden nap tapasztalják a női propagandát, viszont nem képesek védekezni ellene. Nem fogták fel ők, nem tapasztalták még meg azt, hogy a feministák
milyen mértékben megrothasztották a társadalmat, amely az erkölcsi zülléshez vezetett. Ők a "mátrix" nyersanyaga. 
Céljuk az, hogy párkapcsolatot alakítsanak ki, azon belül eltartsanak egy nőt, aki vagy előbb lép le vagy utóbb - egyénfüggő. Ha előbb, akkor a nő igyekszik a férfit
kihasználni(anyagilag), minél magasabb hatásfokon, majd megcsalja és megalázza, gyakran nyilvánosan is. Ha viszont utóbb, akkor a nő a házasság által próbálja kihasználni az áldozatot, mindenki tudja mi a következmény.
Viszont itt jön a kék pirulás sajátosság. Miután a férfiról leszakadt egy pióca, napjaink rendkívül ügyes - marketing szemmel zseniális - propagandájával ösztönönzi a férfit további paraziták eltartására. 
Az új MAd MAx film is egy jó példa a női propagandára


Kapcsolja mindenki be a tévét, nézzen pár reklámot! Példának okáért az AXE miatt ragadni fognak rád a nők. "A férfi csak a nő mellett lehet igazán férfi!" Tapasztaltabb tévénézők többet is fel tudnának sorolni. Egy másik példa: Chio Chips és Randi vonal-kuponjai. "Megosztanád?" 

Mert "nem minden nő ilyen", "Majd meg találod az igazit", "Ha nincs csajod, szar ember vagy"! A kék pirulás társadalom egyből sulykol a kék-ideológiával, hogy TARTS EL MÉG TÖBB PARAZITÁT! A paraziták tipúsait egy másik bejegyzésben fejteném ki.

Az előző generációk egyedülálló férfiai (viszonylag kevesen vannak, viszont aki kéri utána nézek konkrétabb számoknak) kevésbé naívabbak, viszont a társadalom rohadásához és az erkölcsi leépüléséhez kevésbé  tudtak alkalmazkodni. 
Fiatal férfiak (14-20 az korosztályból) a leginkább veszélyeztetetebb, mivel ebben a korban minden negatív élmény a triplázódik. Magyarul minél fiatalabb valaki az említett korosztályból, a lelke annál sérülékenyebb. (tapasztalataim szerint) Egy-egy nők általi megalázás az egész életükre kihathat.

Illetve a 0.szinten belüli 3. osztály, amelyre kitérnék, az a párkapcsolati-csalódások nélküli legtöbbször fiatal férfi, akit igazi csalódás, sérelem nem ért.
Előfordulhat, hogy jelenleg boldognak látszó párkapcsolatban él, azt hangoztatja, hogy "márpedig az ő kapcsolata teljesen király és a nő egy igazi nő,nem fogja őt kihasználni és elhagyni semmi pénzért, mert ő MÁS!" A nő olyan hatásfokkal szipolyozza, hogy az észrevétel nélkül marad, azaz számára minden boldog, meg heppi.
Viszont egy kívülálló (nem kék) messziről látja, mi a helyzet. Ez a helyzet az az állapot, ahol folyamatban van a parazita eltartása, a férfi számára életében ELSŐ alkalommal. Ez kitolódhat a huszas évekre is, ezért nem igazán lehet a fiatalok közé sorolni.
Én személy szerint ebbe az alcsoportba sorolom mind azokat, akik bár MGTOW-nak tartják magukat, viszont párkapcsolatuk van, esetleg már házasok.

1. szint - A helyzet felmérése és elismerése

Ide sorolom a piros pirulásokat, PUA és egyéb felvilágosultak
Ezen a szinten szereplők bár tisztában vannak a helyzetükkel, viszon vagy nem tudnak vagy nem akarnak változtatni rajta.

A pirosak, bár pár pontban hasonlítanak a MGTOWhoz, viszont ők megragadnak ezen a szinten. A pirosak nem törődnek igazán a nőkkel, viszont nem is utasítják el a kapcsolat lehetőségét.
A pirosak célja leginkább a stressz csökkentése, illetve az önfejlesztés.

A PUA a nők pióca természetéből próbál némi hasznot szakítani, viszont ez a haszon értékrendekkel elmarad a beleölt tényezőknél.(pénz, idő energia) Ezt az arányt a
PUA elfogadja és megelégszik a módszereivel a nőkből kicsikart legtöbbször szexuális "haszonnal". A PUAval sok mindent el lehet érni, viszont az alkalmazásával is 
végeredményképp ugyanúgy káros a nőkkel való kapcsolat fenntartása. (Több a kár, mint a haszon)


A " felvilágosultak" nem alkalmaznak Pua módszereket, viszont ők is nőt tartanak - amitől csakis annyit várnak el haszonként, amit a feminizmussal fertőződött társadalom
diktál. (közel semmit) A károk ugyanolyan mértékűek, mint a PUÁ-nál. Sem a felvilágusultak, sem a PUA-k  nem védekeznek a nők és eszközeik ellen, vagy csak nagyon minimálisan.
A felvilágosultak csak részben vannak tisztában a helyzetükkel, azaz fél lábbal még a kékeknél vannak. Leginkább a társadalmi nyomás hatására esetleg szexuális okok miatt viselnek el egy kapcsolatot.





2. szint A hosszútávú kapcsolat elutasítása

Az erre a szintre eljutott férfiak teljesen tisztában vannak a már említett veszélyekkel és azokat próbálja meg elhárítani azzal, hogy elutasítja a hagyományos értelemben vett párkapcsolatot
illetve a házasságot. Minden olyan tényezőt megpróbál kiiktatni, ami a nők malmára hajtaná a vizet. Viszont ezen a szinten a férfiak főleg alkalmi kapcsolatok hívei.  
Továbbá flörtölés, randi, udvariasság, kurvázás. 
Nem hagyják a nők módszereit érvényesíteni, mert egyszerűen nem adnak nekik elég időt. 

3. Szint Rövidtávú Kapcsolatok elutasítása, Védekezés a női propaganda ellen
Ezt a szintet én két al szintre osztanám, mivel azt tapasztaltam, hogy nem kis különbség jelentkezhet két 3. szintű mgtow férfi között. Ezért a másik al csoportot a 4. szintre soroltam.
A férfi megtagadja a nőkkel való rövidtávú kapcsolatokat.  A 2. szinten említett tevékenységeket is.(flörtölés, randi, udvariasság, kurvázás.)
Nők legtöbbször tévesen buziknak bélyegzik őket. Leginkább amiatt, mert már látják, hogy nem csorgó nyállal ugrálják őket körül, hanem immunisak a női befolyásolásra. Ezzel is próbálnák lelki nyomás alatt tartani őket.
Ha bármilyen okból egy nő érdeklődést mutatna feléjük elutasítják. Azaz a módszerük, nem egyezik a SWAGekkel, akik homoszexuálisnak állítják be magukat, mindaddig, amíg csajt nem szereznek.
Ezen a szinten érdemes megtanulni a társadalmi nyomás hatékony kezelését. Részletesebben egy másik cikkben térnék ki erre a témára is.



4. Szint Társadalmi norma megtörése, Ellentámadás a női propaganda ellen
Nem sokban különböznek a 3. szintű MGTOW férfiaktól. Ők megpróbálnak visszavágni a feminista törekvéseknek, női elvárásoknak azáltal, hogy nem tartják be a női előjogokat.
Mivel én már erre a szintre tartozom, ezért váltanék E/1-be.
A nőket egyszerűen levegőnek nézzük. (természetesen nem megyünk nekik az utcán :D ) Ha válaszadásra vagyunk késztetve igyekszünk a lehető legszűkszavúbb választ adni, majd
a kommunikációt leminimalizálni. (Ezt sokat kell gyakorolni!) Továbbá semmiképp se kezdeményezzünk beszélgetést! Ezalól kivétel, ha szakmai ügy miatt kell kommunikálni. Például ha nő az eladó, munkatárs vagy az egyetemi előadó. Csakis szakmai témája lehet a kommunikációnak! Nincs értelme másról beszélni velük ezen a szinten!
Kerüljük a nők közelségét! Vigyázzunk, nehogy kihalgassanak minket ha a barátunkkal beszélünk! (Például ha a barátunk kék és közelben van a barátnője)
Nincs udvariasság! Nem engedünk be előre egy nőt sem az ajtónál vagy buszra, villamosra, vonatra! Nem segítek a buszon betenni a csomagját, sem leszedni a táskáját a buszon a kalaptartóról!
Soha nem adjuk át neki a helyünket, akkor sem, ha hangosan megjegyzi!
Ne féljünk attól, hogy bunkónak tart! Miért is érdekelne minket? Egy farkasnak nem mindegy, mit gondolnak a bárányok?
Mindig maradjunk hidegvérűek nyilvánosan(ha egyedül vagyunk)!

Gondoljunk bele! Hányszor segített nekünk egy nő bármiben is? Legtöbb esetben a férfi nem szorul segítségre ilyen apró problémáknál.
Ne legyünk szexisták! Ez a legnehezebb! Ne lájkoljunk facebookon női profilképeket vagy olyan képeket, amiken a csöcsüket dugják a kamerába! Az ilyen ismerőseinket a lehető leghamarabb töröljük!
Nem árt minden nő ismerősünket törölni facebookról, akivel nem állunk szakmai kapcsolatban!
Tilos fizikailag bántani őket, mivel azt sem érdemlik meg, hogy hozzájuk érjünk! Ez alól kivétel a jogos önvédelem!
A 4. szint a (X- generáció végi és az Y generációs) nőt mindaddig nem veszi emberszámba, amíg nem javul a nők felfogása, gondolkodásmódja, amíg visszább nem szorul a feminizmus, amíg nem kezd el a 
társadalom meggyógyulni! Ami valljuk be nem mostanában lesz, ha lesz egyáltalán! Véleményem szerint a jövőben a jelenlegi helyzet tovább romlik, mivel a 0 és az 1. szinten lévők száma meg haladja a MGTOW-két.   


5. Szint Gazdasági elhatárolódás, kivonulás a társadalomból
Ezzel a szinttel külön cikkben foglalkoznék!

Néhány gondolat: 

"Ők azok a férfiak, akik nem hajlandóak többet keresni, mint ami a személyes megélhetésükhöz feltétlenül szükséges. Mivel kevesebbet keresnek, mintha egy családot kellene eltartaniuk, 
kevesebb adót fizetnek, de ez még mindig magasabb életszínvonalat biztosít nekik, mintha családjuk lenne. A kevesebb adóból pedig kevesebb állami támogatás jut a nőknek."

Magyarországon az 5. szint kivitelezhetetlen és logikátlan döntés. Az adófizető férfi adóját az állam arra fordítja amire akarja. Most például stadion építésre.(Bár még ez is hasznosab, mintha a nők 
ellátására költené)
Tételezzük fel, hogy MO-n minden 4. férfi eljut  erre a szintre! Csökken az adó ===> Kiadást nem csökkentik(a fityesz biztos nem) ===> Újabb megszorítások, magasabb SZJA===> Nők eltartására szánt összeg nem változik
Továbbá, miért keresnénk kevesebbet, mint amennyit tudnánk és  megérdemelnénk? Nem költenénk nőzésre és eltartásra, csak a haverok/barátoknak vagánykodnánk. A megmaradó pénzt pedig eltennénk
későbbre, például nyugdíjra. (mivel 20 év alatt osszeomlik a magyar nyugdíjrendszer)


Összegzés:
A "nők" kifejezés alatt ebben a cikkben kizárólag az X-generáció végi, illetve az Y-generáció emberi faj nőstény egyedeit értettem.(1988-nál később születetteket) Bár van kivétel a születési idő kapcsán!
Minél nagyobb szintre jut egy férfi, annál nagyobb a társadalmi nyomás! Ezt a 3. szinten meg kell tanulni kezelni!
Míg a PUA egy tüneti kezelés a nő társadalom betegségére, addig a MGTOW egy célzott gyógymód a problémára, viszont időigényes, amíg hat! Ezért rövidtávon semmilyen pozitív változásra nem lehet számítani!
Alakíts ki minél nagyobb baráti kört! Szerezz sok igaz barátot! Élj a hobbidnak, sportolj, művelődj, tanulj!
Nincs stressz, nincs feszültség és sok pénzt spórolsz! Kell ennél több? Blue, red, Pua or MGTOW?

3 megjegyzés:

  1. Üdv!
    Első írásnak nem rossz.
    Nálad mi volt előbb, a filozófia vagy az életforma?

    VálaszTörlés
  2. Hello!
    Mindenféleképp először a filozófia szükséges ahhoz, hogy az életmódodon tudj változtatni! A filozófia kidolgozása és betanulása nekem egy-másfél hónapba került és számomra megérte. Mindenkinek tudnám ajánlani, viszont nem én döntök és nem is akarok dönteni mások sorsáról! :)

    VálaszTörlés
  3. Szeretnék köszönetet mondani a wiccan Duma nagy segítségéért. A lányom mélyen a kábítószer-függőségbe került, kipróbáltam a rehabilitációt és mindent, hogy abbahagyja, de semmi sem működött, sokat sírtam az egész helyzet miatt, mert úgy éreztem, anyaként kudarcot vallottam. De mindez megváltozott, miután találtam egy megjegyzést az interneten arról, hogy a Wiccan Duma segít az embereken. Boldog vagyok, hogy a lányom megszabadult a drogfüggőségtől a Wiccan Duma segítségével, köszönöm Wiccan Duma az erős varázslatait. A nézőknek nem ismerem a helyzetét, de biztosíthatom, hogy segítséget kaphat a függőség megállításához. , állítsa le a megszállottságot, állítsa le a depressziót, hagyja abba a visszaélést.
    1) Szerelmi varázslatok
    2) Elveszett szerelmi varázslatok
    3) Válási varázslatok
    4) Házassági varázslatok
    5) Szerelem kötő varázslatok.
    6) Elválasztó varázslatok
    7) Száműzd el a volt szeretőt
    8.) Szeretnél előléptetni.
    9) lottó nyerő varázslatok
    10) Ha meg akarja elégíteni szeretőjét
    Forduljon ehhez a nagyszerű emberhez, ha bármilyen problémája van a végleges megoldás érdekében. E-mail: whitemagictemple@gmail.com
    WhatsApp: +2348155926512

    VálaszTörlés