2015. június 9., kedd

Négy vitathatatlan érv az MGTOW életforma mellett

2014.11.12. 15:56 Huffnágel Pista


Hazánkban még csak épp bontogatja szárnyait az MGTOW, a maguk útját járó Férfiak világméretű mozgalma. A magyar weben ugyan már találunk néhány cikket a jelenségről, de azért még nagy utat kell megtennünk addig, amíg végre felzárkózhatunk a fejlett Japánhoz, ahol a pina már egy jó ideje kiment a divatból. 


 Nálunk a Férfiak többsége még mindig nagyon szeretné elhinni azokat a szirupos meséket, amelyekkel a hollywood­i álomgyár és a feminizmus által átitatott mainstream média folyamatosan traktálja őket annak érdekében, hogy eladhatóvá tegyék számukra ezeket a mai nőket.

Szükségük is van rá, különben ki venné feleségül azokat, akik arra büszkék, hogy a bankkártyájukkal "főznek", meg azokat, akik akkor kezdik el tömegesen követelni az őket eltartó házastársuktól, hogy azok vegyék ki a részüket a házimunkából, amikor annak mennyisége az ötvenes években általásonnak számítóhoz képest elenyészőre csökkent, természetesen mi, a Férfiak áldozatos munkájának jóvoltából. 


Elképesztő, ahogy a mai Férfiak közül még manapság is sokan meg van győzödve arról, hogy a nők is hasonlóan képesek az őszinte szerelemre, mint ahogy mi Férfiak képesek vagyunk.

Nagyon sokan azt is bekajálják, hogy munkájuk értelme csak és kizárólag az lehet, hogy egy nő fáradozásuk elismeréseképp rendelkezésükre bocsátja vaginája használatát. Miközben a Férfiak a punci­jutalomfalat reményében félkézzel felépítik a körülöttünk látható Civilizációt ­ amit a nők hálátlanul csak patriachizmusnak hívnak ­, észre sem veszik, hogy a pina utáni rohangálás az ő saját, jól felfogott érdekeikkel szemben szöges ellentétben áll.

Mostani cikkünkben ezért mindenki okulására újra áttekintjük az MGTOW életforma előnyeit:

1. Több időd jut magadra 

Abban a pillanatban, amikor felhagysz a csajok hajkurászásával, azt veszed majd észre, hogy hirtelen nem tudsz mit kezdeni a rád szakadó rengeteg szabadidővel. Ekkor jössz csak rá arra, hogy micsoda elképesztő mennyiségű időt pocsékoltál el arra, hogy analóg puncihoz juss. 

Az MGTOW életforma választása után felszabaduló szabadidődet sokkal hasznosabb módon használhatod fel, ha keresel magadnak valami új hobby­t vagy más hasznos elfoglaltságot. Mert bármi mást is fogsz csinálni, számodra az sokkal több örömmel és kézzelfogható eredménnyel fog járni, mint az a pár kellemes perc, amit egy heteroszexuális együttlét még nyújthat. Kezdj el például írni, és ha jól tolod, megjelenhet a cikked itt a Huffnágel Életmód magazin hasábjain. Nők után rohangálni minden korban teljesen értelmetlen tevékenységnek számított, mára azonban a nőket teljesen feleslegessé tette a háztartás gépesítése, a pizzafutár, a mirelit kaják, a lassan elkészülő mesterséges anyaméh, valamint végül, de nem utolsó sorban az internet segítségével mindenütt egy gombnyomásra azonnal hozzáférhető nagyfelbontású pornó

Nem csoda, ha a Férfiak közül egyre többen kezdik el nők nélkül a maguk útját járni, sőt, vannak már olyanok is, akik kivétel nélkül minden egyes nőt bojkottálnak, beleértve a saját családtagjaikat is.

Nem, fiam, nem! Az anyád is az volt! 




2. Többet egy nő sem tud majd belőled hülyét csinálni

Lássuk be, a nők imádják, ahogy kivétel nélkül hülyét csinálnak minden olyan Férfiból, aki érdeklődését fejezi ki irántuk és van annyira idióta, hogy udvarolni kezd nekik.

Teljes joggal, tegyük hozzá. Ilyenkor ugyanis azt érzik, hogy ők, pontosabban a pinájuk irányja a világot. Amint felhagysz azzal, hogy udvarolj nekik, elvesztik minden ilyen a hatalmukat.

Ezt természetesen a legtöbb nőnek nem fog tetszeni, meg húzzák majd a szájukat, de talán nekik el kellene gondolkozniuk azon, hogy azt, amit egy modern nő a Férfiaknak még kínálni tud, azt már egyes internetszolgáltatól havi 2400 forintos havidíjért is megkapjuk, ráadásul sokkal jobb felbontásban, kellemetlen szagok, hisztik, fertőzések és szmegma nélkül. 

Mert azt ne gondolja senki, hogy ezek a feminizmus által megfertőzött tudatú "modern" nők között még egyet is találhatunk, aki alkalmas, de főleg méltó lenne arra, hogy társunk, esetleg gyermekeink anyja legyen. Az ilyen nők kivétel nélkül mind úgy eltűntek nyugati világ minden országának húspiacáról, mint ha sosem léteztek volna. 


3. Tudsz te annak a pénznek jobb helyet is

Mióta a feminizmus fogyasztási cikké alacsonyította a nőket már nem érdemes rájuk költeni sem. Ha felhagysz a csajozással, az pontosan ugyan olyan racionális döntés lesz, ahogy lemondtad a vezetékes telefont, amikor mobilod lett, vagy nem vettél több benzint vagy BKV bérletet, mert elkezdtél kerékpárral járni. 

Analóg pinát kétféle forrásból szerezhetünk. Hivatásos szolgáltatótól, akinél az aktus előtt annak minden részletét sallang nélkül kialkudjuk, és majd csak akkor kell zsebünkbe nyúlnunk, mielőtt elégedetten távozni készülnénk. A piac másik szereplői pedig azok a félprofesszionális szolgáltatók, akik magát a Szerelmet árulják a húspiacon. 

Ők a szolgáltatásuk során elvárják ezt az érthetetelen násztáncot, ami során tenni kell nekik a szépet, figyelni kell arra, amit mondanak, randizni kell velük, esteleg meghívni őket egy kávéra, italra. Ennek során a félprofi szolgálatató felméri azt, hogy elegendő biztonságot tudunk­e számára és az esetleges közös utódok számára biztosítani, majd miután ezt a megfelelő összeg elköltésével demonstráltuk, kezdődik csak meg a szolgáltatás. Ha egyáltan megkezdődik

Esther Vilar örökérvényű soraival szólva:


"Legkésőbb tizenkét éves kortól ­ ez az a kor, amelyben a legtöbb nő elhatározza, hogy prostituált lesz, azaz később szerez magának egy Férfit, aki érte és helyette dolgozik, és akinek ellenszolgáltatásképpen bizonyos időközönként rendelkezésére bocsátja a vagináját ­ a nő nem fejleszti tovább szellemét. Igaz, hogy tovább képezteti magát, és eközben megszerez mindenféle diplomát ­ mert a Férfiak azt hiszik, hogy az a nő, aki valamit megtanult könyv nélkül, valóban tud is valamit (az oklevél tehát növeli a nő piaci értékét) ­, de a valóságban ebben a korban egyszer s mindenkorra elválnak a nemek útjai. Ezen a ponton véglegesen megszűnik a Férfi és a nő között a megértés lehetősége." 

A húspiac közgazdaságtanáról létezik egy rendkívül tanulságos angol nyelvű videó, amit ezennel kedves olvasóink figyelmébe ajánlunk. Egy olyan amerikai kutatócég készítette, amelyik, mind minden ilyen ottani cég, brutális feminista befolyás alatt áll, ennek ellenére mi elégedettek vagyunk az eredménnyel. Ime:


 (Nem találtam meg az ide illő videót, aki tudja melyik videóról van szó, kérem jelezze kommentben)


Amint láthattuk, a szerelmetpinát áruló nőknek pontos tarifájuk van, a piac két klasszikus részvevője között pedig kemény árverseny folyik. Ebbe status quo­ba rondított bele most alaposan az új jövevénynek számító, mindenütt jelenlévő online pornográfia. Hatására mind a prostituáltak, mind a nők egyre kevesebbet várhatnak azért, ha szétrakják valakinek a lábukat. 

A kurvákkal ellentétben a nőkből soha nem lehet kiszedni, hogy mennyibe kerül náluk egy kanyar és soha sem vállalnak garanciát arra sem, hogy a befektetett időnk, energiánk, figyelmünk és pénzünk fejében bármit is elvárhatunk tőlük. 

Ellentétben a professzionális kurvákkal, ők a bevételeiket még az adóhatóságok előtt is eltitkolják, természetesen nem fizetnek jövedelemadót. Amikor tehát egy randin fizetsz egy italt, veszel neki egy fagyit vagy befizeted a diszkóba, akkor minden egyes alkalommal ezt a hatalmas méretű szürkegazdaságot támogatod a saját erődből. 

Emellett idáig eljutva a cikkben, kedves olvasó, vegyük már észre azt, hogy amiért a Férfiak a kurvák helyett a nőkhöz fordulnak, az őszinte, feltétel nélküli, mindent elsöprő, NAGYBETŰS Szerelem, na pontosan azt egy nőtől nem fogja soha a büdös életben egy Férfi sem soha megkapni és nem is kapta meg soha. Az csak a lányos apák és a meleg Férfiak kiváltsága. Minden más csak hollywood­i agymosás, bullshit. 


4. Nagyságrendekkel kevesebb stressz fog érni

Az MGTOW életforma legnagyobb jutalma azonban nem a rengeteg szabadidő, a sokkal értelmesebben elkölthető diszkrecionális jövedelem, és nem is az, hogy a lakosság y­kromoszómahiányos fele nem néz többet totális idiótának, amikor arról hadoválsz, hogy mennyire, de mennyire szeret téged azt a kislány, milyen jó feleség lesz belőle, hanem az, hogy megkíméled magad egy csomó stressztől, ami rendesen megrövidítené az életedet. 

A feministák erre mindig zsigerből vágják rá, hogy ez biológia, de őket arra emlékeztetnék újra, hogy az úgynevezett vészkorszakban, a fasizmus által sújtott hitleri németországban a Férfiak és nők átlagos halálozási életkora közötti különbség még csak csekély 3 év volt. A elképesztő méretű növekedés, a fejlődés egyértelműen a feminizmus világméretű elterjedésével hozható összefüggésbe, melynek pusztító hatását a nyugati világ minden országában megfigyelhetjük.


A Férfiak és a nők várható élettartama közötti a hatalmas eltérés azonban nem csak a telente az utcákon a szemünk láttára folyó Férfiholokauszt okozza, amely során minden évben hajléktalan Férfiak ezrei szenvednek és esnek a fagyhalál áldozatául. 

Ebben a magas számban benne vannak azok a szerencsétlen Férfiak is, akiket egy házasság keretein belül kergetnek a halálba vagy az öngyilkosságba a saját feleségeik.

 A hajléktalanok a Férfiakat a vagyonukból kiforgató családjogi törvény válást szabályozó passzusai, a bántalmazott Férfiak pedig paradox módon a "nőszervezetek" által hamisitott statisztikákkal kierőszakolt, kizárólag a nőket védő családon belüli erőszakot szabályozó törvények következményei. 

Nem lehet véletlen, hogy a világ jelenleg legidősebb embere, a brazil José Aguinelo dos Santos is egy ilyen maga útját járó Férfi, aki egyértelműen annak köszönheti magas életkorát, hogy soha az életben nem nősült meg, akár csak a híres szerb tudós, Nikola Tesla sem. 

A cikk nem saját!
Forrás: huffnagel.blog.hu

Amennyiben érdekesnek találtad a posztot, nyomjál bátran egy LIKEot, mert fontos nekünk a visszajelzésed! 

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése