2015. május 19., kedd

A pina hatalma

2012.08.12. 14:37 Huffnágel Pista
Forrás: huffnagel.blog.hu



Az alábbiakban közöljük az A Voice For Men magazin augusztus 10­i The Power of Pussy című írásának fordítását: 

Pina. Mindannyian úgy tudjuk, hogy ez az a dolog, ami körül a világ forog, igaz?

Ez már csak így van. Ez a legértékesebb nyersanyag a földön, amiért a Férfiak mindent megadnának. A legdrágább természeti kincs. Ami egyben ösztön is. Szétszórni a magot, elvetni a friss búzát, feszítsd csak túl a húrodat, Öreg Harcos. Valami azonban itt nem stimmel.

Ha a pina az ösztönünk része lenne, akkor joggal várhatnánk el azt, hogy az állatok hímjei ugyanígy viselkedjenek. A helyzet azonban egyáltalában nem így fest. A nőstény csimpánzok éppenséggel könyörögnek a Férfiaknak egy kis szexért. Az antilopok gyengébbik nemhez tartozó példányai pedig csalnak és minden trükköt bevetnek egy­egy vonzóbb Férfi egyed kegyeiért. A csődörök, akiket mint a harcrakész Férfi szexualitás szimbólumaiként ismerünk, gyakran fordulnak el a kancától, és megtagadják a vele való párzást, ha annak színe vagy fajtája nem megfelelő, de gyakran egészen érthetetlen okokból is. Akkor miért is van ennyire túlértékelve a pina a mi társadalmunkban?

Nézzük egy átlagos társkeresés/randi forgatókönyvét. 

A Férfi felelős:
  • a nő megszólításáért, és szóval tartásáért, 
  • a helyszín és az időpont megválasztásáért
  • a randi költségeinek fedezéséért, 
  • és a fizikai intimitás fokozásáért.  
Amennyiben eljutnak a fizikai intimitás fázisába, a továbbiakban a Férfi lesz a felelős:
  • az erekció elérésért és megtartásáért,
  • a nő nedvesedéséért,
  • a nő orgazmusáért, 
  • és a szex alatt végzett kemény fizikai munka elvégzéséséért. 
A legszebb az egészben az, hogy amellett, hogy a Férfi a felelős azért, hogy ezt az egész folyamatot működésbe hozza és fenntartsa, gyakorlatilag a legnagyobb abszurditás az, hogy a Férfi felelős a saját maga orgazmusáért is. 

Ahogy Chris Rock mondta, "ez nem igaz, ezek a mocskos gondolatok a fejünkben."

A női szexualitásnak a Férfiak szexualitásához viszonyított magasabb értéke, illetve az a feltételezés, hogy a női szexualitás okozza a Férfiak orgazmusát, ugye? Ezért tekinthetünk minden Férfira egy­egy sétáló merevedésként, mi? Mert mindegyik csak egy dolgot akar: bedugni és beleélvezni, igaz?

A Férfiaknak szép lassan kezd azonban leesni ... NEM a nők okozzák az ő orgazmusukat, hanem épp ellenkezőleg, ők okozzák azt saját maguknak. Igen, mondjuk csak ki bátran újra! A nők nem okoznak orgazmust a Férfiaknak, hanem a Férfiak okoznak saját maguknak orgazmust a nők jelenlétében.

Gondoljunk csak bele. Az egyik részről a társadalom azt állítja, hogy a nő szexualitása olyan drága, és sokkal értékesebb, mint a te Férfi szexualitásod, másrészt a nők azt csak nagyon szűken mérik. Szóval ezért van, hogy az orgazmusodat Te okozod saját magadnak, jobb, ha megbarátkozol a gondolattal. A nők legfeljebb a fejfájásukkal tudnak hatással lenni az orgazmusodra. Mikor egy Férfi rádöbben erre, és rájön, hogy tulajdonképpen szexuális kapcsolat kezdeményezett az ööööööö... Na, kivel is? Saját magával?

Vegyünk csak például egy átlagos kurvázást. A legtöbb Férfi számára ez olyan orgazmust jelent, amit egy kevésbé vonzó nővel él meg, akiknek valószínűleg még szociális és/vagy higiéniai problémai is vannak.  

Ez lenne az az értékes természeti erőforrás, ami körül a világ forog, ahogy azt a Férfiaknak tanítják? Ez lenne életünk központja, az Origó? 
A pina hatalmát az állandó merevedés társadalmi elvárása tartja fent. Az elvárás, hogy a Férfi mindig harcrakész legyen, mint egy gép, ami gombnyomásra működik, akár egy dugattyú. Hogy aztán ezek a Férfiak orgazmust éljenek át olyan nőkkel, akik úgy tesznek, mintha ők okoznák az orgazmust nekik, de valójában ezek a nők nem okoznak nekik semmiféle orgazmust sem. Kinek szól ez a szemfeltáró nyakleves?


Neked barátocskám, mert ez bizony Te vagy. Ezek vagytok Ti mindannyian, aki úgy tesztek, mintha többet érnétek, mint amennyit valójában. Ismerd el, hogy onnantól kezdve, hogy megszólítasz egy nőt, lebeszélsz vele egy randit, kifizeted a közös számlátokat, majd létrehozod a fizikai kontaktust, amely során felelős vagy bizonyos testtészek megfelelő reakcióiért, és MIKÖZBEN felelős vagy a saját orgazmusodért is, akkor tulajdonképpen a szexért magáért vagy felelős. A nő itt csak egy formalitás, egy egyszerű kellék a kis ceremóniádhoz.

Ha szerinted ez nem igaz, akkor viszont egyszerűen követeld meg a pinától, hogy viselkedjen úgy, ahogy azt a reklámban láttad, tehát okozzon neked orgazmust akkor is, ha cigánygyerekek potyognak az égből. Ha ez nem működne, akkor pedig ne magadat hibáztasd, hanem magát a pinát. Kend az egészet arra a bullshit­re, ami eme csodaodú és a végső boldogság illúziója köré épült az évszázadok során. Micsoda? Pina? Ja, igen, ismered, az valami újabb gagyi termék, amit valamelyik kereskedelmi csatornán láttál és rettenetesen túl van hype­olva. Amikor egy videón mutatták be a használatát, persze úgy működött, mint egy svájci óra, de ha megrendeled és otthon kicsomagolod a dobozából, akkor nem funkcionál. Kész átverés az egész.

Az emberi pénisz egyáltalán nem áll állandóan készen a merevedésre, mivel a merevedésért nem egy izom felelős, amit az akaratunkkal működtethetünk. A merevedés létrejöttéhez egy Forma­1 versenyautó technológiailag fejlett rendszeréhez hasonló rendkívül ingatag szinergia állapota szükséges. 
Így ha a péniszt egy géphez hasonlítjuk, akkor ne dugattyúként képzeljük el, hanem sokkal inkább mint egy megbízható, finomra hangolt bullshit detektort. 
Talán a következő alkalommal, amikor egy Férfi "puhának" mutatkozik abban a helyzetben, amikor a társadalom azt várná el tőle, hogy "kemény" legyen, akkor ne az járjon a fejében, hogy ő nem teljesített jól, hanem az, hogy egy érzékeny műszer van a lába között, ami éppen egy iszonyatos méretű bullshit­et fedezett fel a közvetlen közelében. A műszerrel tehát semmi baj, minden alkatrésze remekül működik,pont úgy, ahogy kell, és nagyon köszönjük a segítséget, de nincs ok az aggodalomra.


Pontosan ez az érzékeny, bullshit detektor műszerként működő pénisz az oka annak, hogy a társadalom olyan sokat fektet az erekciós zavarok, az úgynevezett nem funkcionális fallosz "gyógyításába". Mert ez a műszer bizony túl jól működik, és a társadalomnak pedig nagyon nem tetszik az, amiket mond. Hogyan vethetünk véget a pina hatalmának? Könnyedén. Hagyjuk abba a hülyeséget és tegyünk meg mindent a terjedése ellen. Ne gerjesszünk hisztériát a világ legjobban túlértékelt dolga és az azt körülvevő zagyva világ körül. Inkább vegyük elő a lefelé konyuló bullshit barométerünket, a petyhüdt falloszunkat, a puha pöcsünket! Itt az ideje, hogy végre mosolyogva kimondjuk az igazságot: "Drágám, rád nem áll fel a faszom." Ennyi.



A cikk nem saját!

Forrás: huffnagel.blog.hu


Amennyiben érdekesnek találtad a posztot, nyomjál bátran egy LIKE­ot, mert fontos nekünk a visszajelzésed. 



1 megjegyzés:

  1. NJ Sports Betting - Jeopardy Questions - KT Hub
    For questions 천안 출장샵 and answers, click 여수 출장안마 here. bet365 Sportsbook & Casino - Online 광명 출장샵 with 서귀포 출장안마 a $500 no deposit bonus, $10 free, and 남양주 출장샵 a $500 no deposit bonus.

    VálaszTörlés