2017. június 26., hétfő

The Red Pill (Magyar Felirattal) - A nővé érés folyamata két órában

Már megtekinthető a The Red Pill film magyar felirattal, amit már itthon is próbáltak letiltani. Külföldön lejárató kampány idult ellene és a rendező ellen.
A MGTOW-t nem lehet ilyen könnyen megállítani!
Osszátok és küldjétek el minél több férfitársunknak! Minden élet számít!

3 megjegyzés:

  1. Igazság szerint a nők félnek a férfi jogi mozgalmaktól, s nem a férfiak attól, hogy elvesztik a nem létező hatalmukat. Amennyiben kiderül milyen álszent dög módjára képesek viselkedni a nők, akkor nem fogják úgy irányítani a világot, ahogy szeretnék. Féljetek ti szipirtyók, mert fel fogjuk hívni a figyelmet arra, milyen alantas eszközökkel éltek velünk szemben.

    VálaszTörlés
  2. Szeretnék köszönetet mondani a wiccan Duma nagy segítségéért. A lányom mélyen a kábítószer-függőségbe került, kipróbáltam a rehabilitációt és mindent, hogy abbahagyja, de semmi sem működött, sokat sírtam az egész helyzet miatt, mert úgy éreztem, anyaként kudarcot vallottam. De mindez megváltozott, miután találtam egy megjegyzést az interneten arról, hogy a Wiccan Duma segít az embereken. Boldog vagyok, hogy a lányom megszabadult a drogfüggőségtől a Wiccan Duma segítségével, köszönöm Wiccan Duma az erős varázslatait. A nézőknek nem ismerem a helyzetét, de biztosíthatom, hogy segítséget kaphat a függőség megállításához. , állítsa le a megszállottságot, állítsa le a depressziót, hagyja abba a visszaélést.
    1) Szerelmi varázslatok
    2) Elveszett szerelmi varázslatok
    3) Válási varázslatok
    4) Házassági varázslatok
    5) Szerelem kötő varázslatok.
    6) Elválasztó varázslatok
    7) Száműzd el a volt szeretőt
    8.) Szeretnél előléptetni.
    9) lottó nyerő varázslatok
    10) Ha meg akarja elégíteni szeretőjét
    Forduljon ehhez a nagyszerű emberhez, ha bármilyen problémája van a végleges megoldás érdekében. E-mail: whitemagictemple@gmail.com
    WhatsApp: +2348155926512

    VálaszTörlés