2018. december 16., vasárnap

Brexit után (S)ExitA büszke Anglia népessége csökken. Mint minden másik feminista országban, a születési számok trendszerűen csökkennek.


A születési adatokat a migráns háttérrel rendelkezők "javítják". Ezek a migránsok megterhelik a Brit marxista egészségi rendszert és a jólléti államot

Azonban a brit feminista vezetők, mint Therese May, ragaszkodnak ahhoz, hogy a csökkenő népességet leginkább Észak-Afrikából származó "rászorulókkal" kell orvosolni. Mivel az észak-afrikai férfiak hajlandóak szexelni az angol feministákkal.


Mégis mi vezetett ide? Egyszerűen a kormányokat nem érdeklik azon reprodukciós összefüggések, amiket még a történelem előtti időkben is megértettek.. Amennyiben ellehetetlenítik a Férfiak fajfenntartási lehetőségeit, a Férfiak a maguk útját kezdik járni..


Felemelkedőben a Nagy Feminista Birodalom

Mindez a feminizmus számlájára róható fel, hiszen Angliában egy liberálfasiszta programmá nőtte ki magát. Egyetlen céljük: kizsákmányolni az összes Férfit.


Az angol nők INCEL-ekké váltak. (Kényszerű cölibátus) Nincs értelmes  kapcsolatuk a férfiakkal, mert szó szerint nem képesek érett kapcsolatokat kialakítani a férfiakkal.
Ezek a nők feminista sulykolás hatására elhagyják az iskolákat(Még a nagynevű iskolákat is, mint az Oxford vagy a Cambridge) a végtelenül ismétlődő narratívák repertoárjával és a férfigyűlölettel.


A feminista államban a Férfiak nem rendelkezhetnek reproduktív jogokkal és minden lehetséges felelősséget az ő térfelükre tolja bármilyen képzelt szexuális magatartásért. Akkor tartóztatnak le  Férfiakat, amikor egy nő azt akarja, hivatkozva nemi erőszakra.

Nevermind..
Az angol jog szerint csakis Férfi követhet el nemi erőszakot. (Ugye vannak a nem csekély számű tanárnők, akik iskolás fiúkat erőszakolnak meg, azokat még vállon is veregetik)
Semmi védelmük nincs a hamisan megvádolt férfiaknak a feminista INCEL terroristákkal szemben, mivel ez a terrorizmus csendes, alattomos és jogilag megalapozott.

Ahelyett, hogy felismerné ez a feminista állam, hogy fasiszta eszközökkel tapossa a Férfiak jogait, inkább adtak egy lehetőséget, hogy a Férfiak is gyakorolhassák a reproduktiv jogaikat. Anglia feminista állama meghirdette a hazafias spermaadást. (XD)Az angol Férfiak nyilván nem reagáltak erre a kampányra, sőt egyenesen megtagadták a spermaadását egy ellenük álságos módon fellépő feminista államnak.
Ennek következményeképpen a Hazafias Spermaadás megbukott és összesen 17!!! spermadonor jut az egész országra.(Anglia, nem Nagy - Britannia)

Valószínüleg senki sem figyelmeztette Angliában feministákat a beltenyésztés és a genetikai regresszió veszélyeiről. 

A feminista állam téveszméje, hogy az eddiginél is drákóibb törvényeket vezessen be a Férfiak ellen, ezzel megfosztva számos jogaiktól, ahelyett hogy felelősségvállalásra buzdítaná a nőket és biztosítson némi emberi méltóságot és emberi jogokat a Férfiak számára.Forrás: Medium.com

1 megjegyzés:

 1. Jajj fater, nem kell itt túlkombinálni ezt a hülye feminizmus maszlag témát, basszátok meg egyszerűen az a magyarázata az egésznek mint bárhol máshol a világon, hogy a középkorú férfiaknak pont van jobb dolga annál hogy valami tehenet kitartsanak a hátukon aki potyogtatja a fattyakat akikre aztán újabb vagyonukat tudsz költeni és az összes szabadidőd rájuk megy.
  helyette mindegyik szépen Éli a maga életét, a munkahelyére koncentrál aztán abból a pénzből amit kap érte szórakozik és ennyi.

  nálunk ennél is prózaibb oka van az egésznek, egyszerűen ebben a kurva csóró kilátástalanságba senki nem hajlandó gyereket csinálni mert nagyon jól tudja, hogy még saját magát sem biztos hogy el tudja tartani 5 év távlatában. Hát még akkor egy gyerekkel felelősséget kell venni a hátunkra és helyhez kötni magunkat.
  Mert ha már megvan akkor nem tudsz csak úgy ugrálni hogy Na akkor most kimegyek külföldre egy félévet mert helyben éppen nincsen semmi normális lehetőség aztán hazajövök, aztán lehet megint kimegyek meg ha véletlen pár hónapig nem csúszik be semmi akkor nem mondhatod azt a gyereknek hogy ma nem eszünk mert nincsen miből.

  Na meg Arról nem is beszélve hogy ehhez az életformához nagyon nem partner az átlag magyar picsa se,mert ő kényelmes Hát ő nem akar kimenni külföldre melózni, inkább el van a 160 nettós primitív semmi munkájával a butikban vagy a újságosbódéban de külföldre dolgozni ki nem menne. viszont amikor apu megteszi És kimegy tepereni fél év után elkezd sírni a szája, hogy őt elhanyagolják neki igényei lennének és Hát apu nem foglalkozik a nagy pénzkeresés közben vele, aztán lelép a picsába valami fasszal aki tele dumája a fejét és dugja pár hónapig.
  utána Persze az is elküldi a picsába, de akkor már teljesen mindegy mert a tragédia már megtörtént, a gyerekedet is viszi magával te meg fizetheted a gyerektartást 20 évig.

  VálaszTörlés