2017. május 26., péntek

Közeleg a szinglianyukák társadalmaTagadhatatlan, hogy Magyarország demográfiai crash felé száguld. Elöregedő társadalom, 1.5 születési ráta, szűkülő nyugdíjkassza. Biztos kivülről fújja ma már mindenki, hiszen naponta jelennek meg erről szóló cikkek.

Emiatt a mi hőnszeretett kormányunk is látszat intézkedéssel hozakodott elő. Íme:


Miután több forrásból ízlelgetve a cikkeket, értelmezzük, miről is van szó valójában.
Miért nem támogatják a 3 gyerekes apákat is?

Egy mai hagyományos családban a nő hitelét 100%ban eltörlik (3 gyerek esetén), addig ugyanabban a családban az apa diákhitelével semmit sem kezdenek. Miért lenne jó deal egy fiatal férfinak a hagyományos család alapítás? 
Családi adókedvezmény nevetséges mértékét csak házasság esetén veheti igénybe. 
Házasság a mai kondícióival elfogadhatatlan egy józan férfinak!!! 
Miért lenne jó deal puját csinálni egy mai "nő"-nek? Amíg a nőnek csak pozitív a kispuja, hiszen az addig felhalmozott adósságát elnézik + egy esetleges gyerektartás kicsikarása a meggondolatlan férfitársunktól egy egyszerű kombóban letudható, addig a férfinak rablánc, bármilyen szempontból nézve.

Visszatérve a kis "reformra": Egy normálisabb kormány egyenlő részben támogatná a szülőket!
Egy gyereknél 20-20% hitelelengedés, két gyereknél 40-40%, 3 vagy annál több gyerek esetén pedig 60-60%ban engednék el a fiatal családok adósságát. Egyenlőségről Orbán reformjában szó sincs! Ez egy szingli anyuka rendszer burkolt propagálása. A szinglianyuka rendszer a feminizmus-genderfasizmus melegágya, ahol nyílt uszítás folyik a férfiak ellen, illetve a fiúkat a femcsik kénye kedve szerint súlykolják.

Vegyük észre továbbá azt, hogy diákhitelről beszélünk. Ez a reform pozitív produktuma. A felsőközép és felső osztályt érinti csak. 

Továbbra is javaslom minden férfinak, vesse el a nőkkel való rövidtávú kapcsolatok gyakorlását, mert cudar idők elé néz(ünk).

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése