2017. március 9., csütörtök

Jancsi bácsi

- Odassál, Jancsi bácsi!

- Ne örüljél ezen Zolikám, inkább elég szomorú. Ha Klári néni így lett volna régen, akkor az olyan tisztességes ember, mint én, feléje se néz. Az a baj, hogy ti már ezt láttátok fiatalon mindenütt. Ránk szakadt ez a fene nagy szabadság, azt mire mentünk vele? Nem tudtunk kezdeni vele semmit, én azt mondom. Te is már ebbe’ nőttél fel. Tutti Frutti Party meg ÖKM. Amikor még ipari tanuló voltam, tánciskolában meg kultúrban ismerkedtek a fiatalok. Akkor még volt udvarlás, nem puff bele a közepibe. Fabulon meg Füles, az volt a finom erotika. Ma meg akárhova nézel csak zúdul rád a pornó. Meg is látszik ám a magyar lányokon.

- Ne is mondd, Jancsi bácsi. Emlékszel még a Szabinára? Aki alsóban előttem ült. Mesélték most osztálytalálkozón, hogy felnőttfilmezett, azért nem jött el. Rákerestem baszd meg és tényleg. Pierre Woodman Casting, Rocco meg Anabolic Gangbang. Nagyon durva volt.

- Ja ez a Vúdman gyerek nagy franc. Valami rendőr volt a csigazabálóknál, azt egyszercsak elkezdett ilyeneket fotózni. Szerintem amúgy tutira buzi az ipse. Nézzél csak rá, de ezeknél a franciáknál nagy divat. Tudod, ez ide járt állandóan. Ezeknek ez a paradicsom. A magyar lány szép, buta, és a külföldinek azonnal szétteszi mindenét. Itt tartunk…

- Ja, hát most hogy mondod. Én is néztem ilyen izéken. Eurobabeindex meg freeone. Annyi magyar csaj van, hogy nem hinnéd. Volt má ilyen, hogy egyszercsak megszólal a csaj magyarul. Tényleg durva.

- És ne tudd meg, miket nem vállalnak ám be. Áll előtted a közértben, aztán látod másnap, hogy lenyeli valami olasznak a pisáját is. Kis szende aranyos átlagos magyar lányok. Megáll az ész. Tudod nem szeretem a Viktort, de igazuk van, hogy ide rend kell a médiákba. Mit látnak a fiatalok? Ezt a Valló Világot is be kellene tiltani úgy ahogy van. Mennyi kurva volt ebben? (méltóságteljes lassúsággal számol az ujjain) Ági, Anikó, Sziszi, Kismocsok, Pandorra, Szilvi, Ágica, Marcsi, Anett, Szandika, Gigi, Zsuzsi. Hát ezeket már direkt így válogatják. Meg az az Évi, aki először dugott élőben a tévébe, tudod, aki megbolondult.

- Az a Big Brother volt, Jancsi bácsi.

- Bánom is én. Hát ezekbe már a műsorvezetők is mind voltak a playboyba. Hát milyen világot élünk? Hol volt ilyen régen, hogy a Tamási Eszter meg a Takács Marika a picsáját mutogassa?

- Mesélte a Krisztián is, hogy a Blahán leállította egy csapat seggrészeg angol, hogy tud-e eszkortot. Meg, hogy nagyon tetszik nekik Budapest. A lányok szépek, kedvesek, olcsók és készségesek.

- Hát most mondd meg. Ezek a szemetek ide járnak legénybúcsúra. Ezért kellett nekünk ez az unijó? Idejönnek, leszállnak a gépről, bebasznak, összehányják a fél várost, majd elmennek kurvázni. Az eszem megáll. Hát régen te, próbáltál volna meg ilyesmit itt. A szovjet kiskatonák olyan illedelmessek voltak nagyanyáddal, hogy az csuda. Feltették a biciglijét a teherautóra és hazahozták kézcsókkal a végén. Ezek a szemét angolok meg…

- Ja hát ez meg, Jancsibácsi. Meg mondták, hogy sok lány meg ki Dubaiba is. Meg olaszba. Aranyásásnak hívják. Volt az a Brigitta Bulgari. Az is ment a sittre, meg a Keletthy lánya is. Kurvákat közvetített.

- Pedig az egy rendes manus. A szociknál volt hommvédelmis még 94-ben. Sajnálom szegényt, hogy ilyen kurva lánya lett.

- Hát tényleg durva, de a magyar lányok már csak ilyenek. Belengetik nekik, hogy pénz meg kocsi meg ilyenek és már borulnak is a gazdag faszra. Mesélte egy haverom is, hogy ezeken a helyeken a magyar a kurvát jelenti gyakorlatilag. Az ilyen olaszok meg dubaiok között. Bezzeg azoknál még van értéke a nőnek. A sajátjaikat megbecsülik. Ott még nincs össze-vissza kefélgetés. Itt meg ha bármi komolyan akarsz egy csajtól, abból nem lesz semmi. Anyagias, beképzelt buta libák a magyar nők, hiába szépek. Kocsi, ékszerek, telefon, vagy mi van mostanában... Samsung Galaxy Tab, kimondani se tudom, ilyenek. Megveszed a legújabbat, fél év múlva jön egy még hiperszuperebb.  Ez az igazság.

- Nem akarnak már anyák lenni a magyar lányok, ez a baj. Pedig micsoda kincs is az. Nem tudják értékelni milyen szép, amikor nevelgeted a gyereked. Elvette az eszüket ez a nagy amerikanizálódás.

- Kérsz még egy fröccsöt, Jancsi bácsi?

- Persze hozzál, de azért ne felejtsd ám el, hogy minden nő kurva!

3 megjegyzés:

 1. Mikor az Önkényes Mérvadóban szóba került ez a blog, egyből tudtam, hogy itt a helyem. :D
  Nagyon egyetértek.

  VálaszTörlés
 2. Ez az egész fröcsögés már megint egy nagy ostoba közhely és rágalom hadjárat, mert ha véletlenül a magyar nők unalmasak lennének vagy prűdek és házasságig nem volnának hajlandók dugni akkor meg az lenne a baj.
  mint a nyolcvanas években hogy 18 évesen még ott tartunk hogy taperoljuk egymást, és egy 18 éves csaj elpirulna ha faszt lát élőben? !
  erről nem ez a rendszer tehet, ez csak egy lehetőség. A valódi oka az hogy a magyar nők többsége olyan sötét mint a segg, mindenféle szégyenérzet nélkül és pénzért bármire rávehető. vajon Ugyan ezt miért nem lehet megcsinálni mondjuk Ausztriában vagy mondjuk a segg csóró Délolasz vidéken ahol ugyanúgy meglenne az alapanyag a szegény proli családban felnőtt fiatal lány aki örül hogy könnyen pénzhez jut, de érdekes mégsincsenek olasz nőkkel telek a pornó oldalak, se spanyolokkal ahol megint csak Szegénység van.

  egyszerűen az a magyarázata hogy a magyar nő természetéből adódóan Egy ostoba kurva és általában nincs a pinán kívül más bevethető tehetsége, ha nálunk cenzura volna mint Észak Koreában akkor elmenekülnek innen a 18-25 körüli nők, aztán évekig kint pornóznak utána meg vissza jönnének.
  Itt meg az ilyen nagyokos Józsi bácsi féle megmondóemberek sírhatnák tele a kibaszott netet, hogy csak tinik vannak meg szétbaszott leélt 30 fölötti tehenek.

  VálaszTörlés
 3. Na erre a kijelentésre Még inkább no comment hogy a magyar nők szépek :DD

  Ugye Mihez képest? Egy Közép afrikai fogatlan húszévesen már Lógó csöcsű bantu néger nőstényhez képest biztos, de aki Európában ilyet kijelent Azt kéne lófasszal agyon baszodni, persze lehet hogy durván a 40% néz ki valahogy, egészen 30 éves korukig, aztán afölött egy tragédia lesz mindegyik, tipikus Kelet európai igénytelen suttyó proli, megereszkedett nagy has lapos segg, lógó narancsbőrös sonkák meg ráncos zsíros pofa benne egyre hiányosabb, romló fogakkal.

  VálaszTörlés