2015. július 3., péntek

A tíz legveszélyesebb feminista dogma

2013.03.02. 16:02
Huffnágel Pista 


A feminista propagandagépezet sikeresen módosítja az arra fogékonyak, elsősorban a naivitásukról híres nők tudatát. Ennek megfelelően rengeteg téveszme, pontosabban hazugság terjed közkézen, ami ellen minden jó érzésű embernek egységesen fel kell lépnie. Hogy rendet tegyünk végre a fejekben, összeszedtük a tíz legordítóbb feminista hazugságot és ehhez testvérlapunkat, a Férfihang Anti­Feminista Férfimagazint hívtuk segítségül. Lássuk csak: 

1.) Minden negyedik felsőoktatásban tanuló nőt megerőszakolnak. ­ Nyilvánvaló hazugság! Kérdezzük csak meg bátran egyetemista, főiskolás ismerőseinket, hogy ők mit tapasztalnak ezen a téren.

2.) A nemi erőszak vádaknak mindösszesen 2%­a bizonyul később hamis vádnak. ­ Szemenszedett hazugság, lásd például legutóbbi cikkünket Elizabeth Jones­ról, aki nem egészen egy évtized alatt majdnem egy tucatszor tett hamis feljelentést, mire végül bebörtönözték. Vagy vegyük JamesGrissom­ot, "akit a napokban engedték ki a börtönből, miután egy bíró ártatlannak nyilvánította abban a bűncselekményben, ami miatt annak idején elítélték. Több mint 9 évet töltött a rácsok mögött, mert egy nő az elé tett fényképek közül az övére bökött rá. Nemi erőszak." A mai magyar helyzetbe Pesty László remek dokumentumfilmje enged betekintést. A friss horvát adatokról itt olvashatsz. Náluk nagyjából minden 10 családon belüli erőszak vagy nemi erőszak vádból 9 (!!!) bizonyult HAMISNAK.

Forrás: http://en.wikipedia.org/wiki/False_accusation_of_rape

4.) Csak a biológiai apák fizetnek tartásdíjat gyermekeik után. ­ Arcpirító hazugság! "Frank Hatley például több mint egy évet töltött börtönben gyerektartás elmaradása miatt, mint “felelőtlen apa” (deadbeat dad), egy olyan gyermekért, aki nem volt az övé. Ez már így is kellemetlen, de a történet sokkal kacifántosabb, mint hinnénk." Veled is megtörténhet. Ha gyereked születik, ne felejtsd el a DNS vizsgálat elvégzését. Ma már nyálminta is elég hozzá. Magyar adatok nincsenek, de a pennsylvaniai mérések megdöbbentőek. 2008­ban a tesztek már több csalást mutattak ki, mint valódi biológiai apát.

5.) A nők egészsége ellen háború folyik. ­ Szégyentelen hazugság, hiszen bárhol a világon pontosan nyolcszor annyit költenek egy nő egészségére az egyes államok, mint egy Férfiéra. Az eredmény meg is látszik: A nők a világ minden pontján átlag 10 évvel tovább élnek.

Forrás: http://www.healthcare.gov/

6.) A nemek közötti különbségeknek nem biológiaiai, hanem társadalmi okai vannak. ­ Ez már nem is hazugság, ez maga az idiotizmus! Természetesen a feministák örök vesszőparipájáról, a nemlétező patriarchizmusról van itt nagyba szó.

7.) A nők ugyanolyan boldogan és biztonságosan élvezhetik az alkalmi szexet, mint a Férfiak. ­ Erre bíztatni a nőket felháborító hazugság és rettenetes nagy felelőtlenség, ugyanis "egy nő, aki 32 évesen talál alkalmasnak látszó partnert családalapítási szándékaihoz, majd szerencsés esetben két éves kapcsolatépítés után, 34 évesen a partner beleegyezését is elnyerve elkezd próbálkozni a terhességgel, könnyen megeshet, hogy már túl van a biológiai lehetőségeinek határán. Hozzávetőleg 60%­os éves fogantatási valószínűség mellett megeshet, hogy két évig is próbálkozhat a teherbeeséssel, mire rádöbben, hogy valami nincs rendben. Ekkor már 36 éves és maga is belátja, hogy komoly veszélyben van gyermekvállalási terve, ezért vészforgatókönyvre van szüksége. Jó ha erős idegrendszerrel rendelkezik (ő és férfipartnere is), mivel orvoshoz fordulva egy rendkívül stresszes (és költséges) tortúra veszi kezdetét.

8.) A Férfiak felelősek a családon vagy párkapcsolaton belüli erőszakért, nem a nők. ­ Égbekiálltó hazugság: "Hiába fejti ki Tamási Erzsébet, a Pázmány Péter Katolikus Egyetem Kriminológiai Tanszékének munkatársa kutatási adataira hivatkozva, hogy a családon belüli erőszak áldozatainak 61%­a Férfi, a Fiú gyerekek pedig kétszer gyakrabban válnak bűncselekmény áldozatává, mint a lányok. Hiába elemzi gondosan a párkapcsolati erőszak természetét Ranschburg Jenő, a pszichológiai tudományok kandidátusa „Meghitt erőszak” című művében, rámutatva azokra a tévhitekre és előítéletekre, amelyek a valósággal szemben a Férfiakat mindig erőszaktevő, míg a nőket áldozat szerepben tüntetik fel. Hiába állítja össze Martin S. Fiebert a Kaliforniai Egyetem Pszichológiai Tanszékének munkatársa azt a bibliográfiát, amely 282 tudományos vizsgálat és 218 tapasztalati tanulmány eredményeit összegezve azt mutatja, hogy a nők éppen annyira erőszakosak kapcsolataikban, mint a Férfiak. Hiába figyelmeztet Dr. Resch Mária, a Petz Aladár Megyei Oktató Kórház II. Pszichiátriai és Mentálhigiénés Osztályának szakembere és szerző társa Bella Tamás az ál­áldozatok problematikájára „Pszeudoviktimológia” című cikkében." 

9.) A gyermeküket egyedül nevelő anyák gond nélkül képesek apa hiányában is egészséges, helyüket a világban megtaláló gyermekeket felnevelni. ­ Egyértelmű hazugság! "Egyre több gyerek él apa nélkül, hiszen amellett, hogy egyre többen születnek házasságon kívül, egyedülálló anyához, a válások száma is csak nő, ami után a gyerekek jellemzően az anyjukkal maradnak. A mai elhülyített generáció nem biztos, hogy látja ebben a problémát, hiszen a csapból is a feminizált szennyvíz ömlik, ami szerint jól elvan a gyerek az anyjával, elég ha rendszeresen kapnak pénzt (gyerektartás vagy állami támogatás), és akkor minden rendben lesz. Ezt egészen addig mantrázhatjuk magunknak, és próbálkozhatunk hinni benne, amíg nem szembesülünk a valósággal.

10.) A Férfiaknak nincs szükségük jogvédelemre. ­ Köszönjük, Emese! No comment.
Ez csak néhány azokból az ellentmondó statisztikákból, és magukat meghazudtoló állításokból, amelyekkel a feministák a nők elesettségét bizonyítják, és amelyeket a média kötelességének érez terjeszteni igazságtartalmuk ellenőrzése nélkül. Így a média segítségével a feminista mítosz valósággá válik. A feministák nem fognak tudni célt elérni, mivel a lufi előbb­utóbb kipukkan. A mi küzdelmünk oka egyedül az, hogy mi itt és most élünk, és a mi életünket mérgezik. A mi munkahelyünket, a mi családi fészkünket változtatják hadszíntérré, és ezt érthető módon nem hagyjuk szó nélkül. 


A cikk nem saját!
Forrás: huffnagel.blog.hu

Amennyiben érdekesnek találtad a posztot, nyomjál bátran egy LIKEot, mert fontos nekünk a visszajelzésed! 

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése