2015. november 28., szombat

A legjobb bosszú a siker

A legtöbb történet nem a realitása miatt fontos az olvasónak, hanem azért, mert lehet tanulni belőle. A következő történetnek a valóságalapja nem ismert, nem konkrét személyekről szól, viszont én hiszem, hogy ez biztosan megtörtént az életben nem egyszer.

Egy szegény fiú beleszeretett egy gazdag családból származó lányba. Leküzdve komplexusait elhatározta, hogy feleségül kéri. A lány persze visszautasította, majd gúnyosan kijelentette, „Mégis hogy várod el, hogy feleségül menjek hozzád? Az egész havi kereseted sem fedezi egy napos kiadásaimat. Sohasem tudnálak tiszta szívemből szeretni, keress valakit, aki hozzád hasonló körülmények között él!”
A fiúnak nem is a visszautasítás volt a legfájdalmasabb, hanem annak valódi oka. Biztos volt benne, hogy sohasem tud megbocsájtani a lánynak.
Nagyjából 10 évvel később váratlanul egymásba botlottak egy bevásárlóközpontban. A nő azonnal felismerte a férfit, majd szóba is elegyedett vele. „Szia! Hogy vagy? Én hozzámentem egy okos férfihez, aki 4.600.000 Ft-ot keres havonta. Te mire vitted az életben?”
A férfi hallgatva a nő szavait, akibe régen szerelmes volt nem is mondott semmit, csak csendben tovább sétált.
Pár pillanattal később a nő férje megérkezett, de mielőtt a nő akármit tudott volna mondani, a férj észrevette a férfit, akivel beszélgetett, majd ezt mondta neki: „Uram! Jó estét kívánok! Látom megismerkedett a feleségemmel!” Jó estét Önnek is, köszönt vissza a férfi, majd gondolkodóba esett ki is a férfi, aki ráköszönt. A férj szerette volna bemutatni feleségét, így szólt: „Drágám! Szeretném, ha megismerkednél az Úrral, akinek a 300 milliós projektjén dolgozom.” A nő elsápadt és nem is tudott megszólalni. A férfi elmosolyodott, majd udvariasan elköszönt és távozott. A pár másodpercekig csak állt és bámulta, ahogy távolodik. A nő, ahogy magához tért hitetlenül kérdezte a férjét: „Valóban Ő volt a főnököd?” Igen drágám, hangzott a válasz. „Ő egy nagyon alázatos és szerény férfi, meglehetősen szomorú élete volt régen. Megismerkedett egy nővel régen, aki azért nem volt hajlandó hozzámenni, mert szegény volt. Ez inspirálta, és keményen dolgozott, és mivel nagyon tehetséges és okos, hamar el is érte a céljait. Már multimilliomos, és el sem tudjuk képzelni, hogy mennyit kereshet havonta. Sajnos azonban a szívét annyira összetörték akkoriban, hogy azóta sem heverte ki és még mindig nőtlen.” A férj hozzátette: „Nagyon szerencsés lesz a nő, akivel végül egymásra találnak majd.”
A nő csak állt és meredten bámult maga elé, miközben meg sem tudott szólalni.


Gondolom, most minden olvasó örül a szegény fiú sikerének, azaz egyfajta bosszújának! Viszont nem álom világban élünk! Ha csalódás ér, ne várjunk a sültgalambra, hanem tegyünk a magunk sikeréért, kemény munkával és sok kitartással!  
A legjobb bosszú a siker!




3 megjegyzés:

  1. Az élet bármit összehozhat de a frappáns fordulat az lenne ha az elutasított fél, párral (esetleg gyerekkel) rendelkezne az újbóli találkozóra. Persze ha megtörtént esetről van szó az
    3más!

    VálaszTörlés
  2. Az élet bármit összehozhat de a frappáns fordulat az lenne ha az elutasított fél, párral (esetleg gyerekkel) rendelkezne az újbóli találkozóra. Persze ha megtörtént esetről van szó az
    3más!

    VálaszTörlés
  3. Szeretnék köszönetet mondani a wiccan Duma nagy segítségéért. A lányom mélyen a kábítószer-függőségbe került, kipróbáltam a rehabilitációt és mindent, hogy abbahagyja, de semmi sem működött, sokat sírtam az egész helyzet miatt, mert úgy éreztem, anyaként kudarcot vallottam. De mindez megváltozott, miután találtam egy megjegyzést az interneten arról, hogy a Wiccan Duma segít az embereken. Boldog vagyok, hogy a lányom megszabadult a drogfüggőségtől a Wiccan Duma segítségével, köszönöm Wiccan Duma az erős varázslatait. A nézőknek nem ismerem a helyzetét, de biztosíthatom, hogy segítséget kaphat a függőség megállításához. , állítsa le a megszállottságot, állítsa le a depressziót, hagyja abba a visszaélést.
    1) Szerelmi varázslatok
    2) Elveszett szerelmi varázslatok
    3) Válási varázslatok
    4) Házassági varázslatok
    5) Szerelem kötő varázslatok.
    6) Elválasztó varázslatok
    7) Száműzd el a volt szeretőt
    8.) Szeretnél előléptetni.
    9) lottó nyerő varázslatok
    10) Ha meg akarja elégíteni szeretőjét
    Forduljon ehhez a nagyszerű emberhez, ha bármilyen problémája van a végleges megoldás érdekében. E-mail: whitemagictemple@gmail.com
    WhatsApp: +2348155926512

    VálaszTörlés